24
Mar

ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ ЗА УЧЕСТВО НА МЕЃУНАРОДНИ ПРОЕКТИ

Обука на обучувачи: ” DigitalYOu” / Дигитална трансформација
Кратко за обуката: Методологијата на оваа оваа обука е чекор -по-чекор пристап кој даде основа и насоки како со потребните алатки лесно и со самодоверба да се движите низ дигиталниот свет. Сеопфатениот водич на обуката ќе и даде возможност на вашата организација усовршување со различни дигитални алатки, а воедно ќе ве обучи со потребните вештини и знаења како да ја зголемите ефикасноста, продуктивноста и дигиталното присуство на вашата организација.
Место на одржување: Љубљана, Словенија
Период на одржување: 17-23.4.2023
Краен рок за пријавување: 1 април 2023 година
Кој може да аплицира: Младински работници и едукатори со одредено искуство во управување со невладини организации кои доаѓаат од земјите членки на мрежата CONNECT INTERNATIONAL и кои се класифицирани како програмски земји на програмата Еразмус+.
Дознајте повеќе во писмо за покана за учество на обуката “DigitalYOu” .
Апликација за учество можете да најдете на следниот линк : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6gNsMz1k-lS_LvQjRaC5Om6T1jwvzSidyowOGtH7KreATlA/viewform


Обука на обучувачи “CONFIDENT”/ “УВЕРЕНИ”
Кратко за обуката: Обуката има за цел да обучи младински работници и едукатори како да ја користат методологијата “УВЕРЕНО/ CONFIDENT” и да можат да ја имплементираат со младите луѓе со кои работат. Методологијата “УВЕРЕНО” има за цел да открие какво е точно влијанието на социјалните медиуми врз менталното здравје на младите луѓе, фокусирајќи се на проблемите со менталното здравје кои произлегуваат од постојаната употреба на социјалните медиуми и причините зад нив, истовремено фокусирајќи се на основните причини и нудејќи решенија за надминете ги овие негативни ефекти.
Место на одржување: Струга, Северна Македонија,
Период на одржување: 14-21.5.2023
Краен рок за аплицирање: 20 Април 2023г.
Кој може да аплицира: Младински работници, едукатори кои доаѓаат од земјите членки на мрежата на организации CONNECT INTERNATIONAL кои се класифицирани како програмски земји на програмата Еразмус+.
Повеќе информации за проектот можете да најдете во Прирачникот на проектот.
Апликација за учество на следниот линк : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj4AGKCE4RvCNesOMrNREThXvef3c097rIh702ftEEdilhww/viewform

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
en_USEnglish